Millora el rendiment escolar actuant contra la “mala lletra”

Un cop acabades les vacances estiuenques, tots plegats (pares, mestres i professors i professionals de l’educació) reiniciem la nostra tasca educativa en bé del nen i del seu rendiment escolar.

Alguns nens solen manifestar en la seva escriptura alteracions gràfiques que es tradueixen en una “mala lletra”, derivant inevitablement a un rendiment escolar per sota de l’esperat. El resultat de la manifestació de totes aquestes alteracions gràfiques és la disgrafia o escriptura deficient.

L’escriptura disgràfica és la manifestació de dificultats grafomotrius, maduratius i/o hàbits inadequats de l’escriptura, podent estar associades a altres trastorns de l’aprenentatge (dislèxia, discalcúlia, disortografia, TEO, TDA, etc.).Recordem que els hàbits escripturals inadequats estan íntimament relacionats amb la disgrafia (escriptura deficient).

Molts alumnes no han adquirit les habilitats bàsiques i hàbits per executar un adequat moviment gràfic i resultat d’això mostren una escriptura il·legible i desorganitzada, que dificulta el treball dels mestres i alhora genera una baixa autoestima de l’alumne.

Però qui i com podem ajudar al nen a millorar la seva escriptura i el seu rendiment escolar?

El nostre Gabinet +grafo, com a únic especialitzat en Grafopsicologia Infantil i Reeducació de l’escriptura a la comarca del Garraf, Alt i Baix Penedès, disposem de tècniques grafològiques, tecnològiques i gestàltiques que donen resposta de manera agradable i amena a les dificultats escripturals que incideixen tan negativament en el rendiment escolar.

Alhora us informem que:
Atenem alumnes amb BECA (com a ajut a les necessitats específiques de suport educatiu) que disposa el “Ministerio de Educación” i que gestiona el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
Impartim formació als mestres /professors sobre la Disgrafia (captació i prevenció). Es pot realitzar en el mateix centre educatiu.

Tot esperant caminar tots plegats per un mateix objectiu, restem a la vostra disposició per qualsevol consulta o aclariment, la qual la podeu fer a través del telèfon 93.814.16.87 o bé al correu electrònic alopez@mesgrafo.com

Ana López López
Grafoanalista i Reeducadora grafoescriptural
AGC-238

FacebookLinkedInShare
Aquesta entrada ha esta publicada en La Disgrafia, Publicacions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>