Un altre èxit!

Estic molt contenta i orgullosa d’haver pogut aportar els meus coneixements i experiència a l’Itziar en el seu treball de recerca sobre la Grafologia Infantil, el qual ha estat qualificat amb un 10.

La Grafologia | Itziar Zubiaurre - Treball de recerca

Vull acabar aquest treball donant el meu agraïment a totes aquelles persones que han fet possible que avui finalitzi la meva primera recerca. En primer lloc, vull agrair, l’ajuda de l’Ana López durant tot el meu treball. Des del primer dia que la vaig trucar, i sense que em conegués de res, em va ajudar i animar, facilitant-me material que havia elaborat ella i dedicant-me el seu temps. Vull agrair-li la rapidesa en que em responia, les idees que ha aportat al meu treball, i la disponibilitat per poder fer entrevistes. Moltes gràcies Ana.

Descarrega el Marc Teòric de La GrafologiaDscarrega el Marc Pràctic de La Grafologia

FacebookLinkedInShare
Aquesta entrada s'ha publicat en La Disgrafia, Publicacions i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>