Introducció

La Grafopsicologia és una de les branques de la ciència grafològica, eina rellevant i de gran utilitat en els camps de la Psicologia, la Pedagogia, de l’Educació en la millora de l’aprenentatge.  Com a tal posa a l’abast diferents estratègies i tècniques per tal de donar suport al món educatiu.

La Grafopsicologia infantil pedagògica i educativa, està destinada a l’estudi del desenvolupament emocional i grafomotriu del nen i adolescent.

Detecta qualitats, actituds, capacitats, habilitats i les alteracions gràfiques mitjançant una metodologia científica i amb tècniques grafològiques.

El nostre Gabinet,  únic especialista  en la educació i reeducació de l’escriptura infantil destinem tots els nostres recursos a la millora del moviment gràfic i a l’adquisició dels hàbits adequats per assolir una escriptura llegible, fluida i àgil, mitjançant tècniques i estratègies grafològiques i gestàltiques.

La “mala lletra” o escriptura disgràfica segueix essent un dels maldecaps de les escoles. Mentre mestres realitzen malabarismes per entendre l’escriptura dels seus alumnes, els nens es desmotiven per no aconseguir una escriptura llegible i àgil.

Una de les causes que no se li ha donat prou importància són els hàbits inadequats durant l’acte escriptural, els quals interfereixen negativament en el grafisme i en la seva presentació, i com a conseqüència, en el rendiment escolar.

 
FacebookLinkedInShare

Els comentaris estan tancats.