Qui som?

+grafo és un Gabinet en plena expansió, amb dinamisme i professionalitat, que encara la Grafologia al servei de les persones i les seves inquietuds.

El Gabinet +grafo treballa col·laborant amb professionals de llarga experiència en les àrees de Grafopsicologia infantil i educativa, Psicopedagogia i Reeducativa de l’escriptura, que agreguen un valor afegit en l’evolució i el metodologia de les problemàtiques individuals de cada nen, adolescent o adult.

El seus serveis estan destinats a l’estudi  de les característiques de cada individu, ja sigui en la vessant personal o la professional.  Alhora, dedica un espai específic en l’estudi i reeducació de les escriptures infantil i adolescents, en les problemàtiques o alteracions relacionades amb el nen i el seu entorn.

La inquietud de la Directora de +grafo per transmetre la Grafologia a qualsevol persona interessada, l’ha portat a impartir Cursos de Grafologia de diferents nivells, de Grafopsicologia infantil i de la Disgrafia (mala lletra) a mestres, professors i pares.

El Gabinet + grafo està situat al carrer Sant Sebastià,18 de Vilanova i la Geltrú, a prop de la Plaça de la Vila (Ajuntament) i en continuïtat del carrer Caputxins.

FacebookLinkedInShare

Els comentaris estan tancats.