SERVEIS DE GRAFOLOGIA APLICADA ALS INFANTS I ADOLESCENTS

Formaci贸 Especialitzada per a Professors i Docents:

Grafologia i Grafopsicologia

L鈥檕bjectiu principal i fonamental 茅s apropar la ci猫ncia grafol貌gica al m贸n educatiu. Volem donar a con猫ixer en qu猫 consisteix la Grafopsicologia infantil i les seves aplicacions en l鈥櫭爉bit educatiu.

En els cursos formatius destinats a mestres i professors es contempla els conceptes de Pre-disgrafia, Disgrafia i les seves classificacions i graus. Tamb茅聽 es proporcionen eines grafol貌giques per a detectar les alteracions gr脿fiques que impedeixen una bona evoluci贸 de l鈥檈scriptura infantil i que contribueix negativament en el rendiment escolar.

La Disgrafia i la Reeducaci贸 Escriptural

En la reeducaci贸 grafoescriptural, 茅s a dir, com podem reeducar l鈥檈scriptura, posem 猫mfasi en primer lloc, el correcte moviment gr脿fic en l鈥檃prenentatge de la grafia, continuant amb l鈥檈xecuci贸 de la forma de les lletres, per tal d鈥檃ssolir una escriptura 脿gil, clara i harm貌nica, pr貌pia de l鈥檈dat cronol貌gica i fase cal路ligr脿fica pr貌pia de l鈥檃lumne.

Un dels punts principals 茅s la revelaci贸 de la 铆ntima relaci贸 dels h脿bits inadequats durant l鈥檃cte escriptural i l鈥檈scriptura disgr脿fica o 鈥渕ala lletra鈥.

En tota formaci贸 es treballen aspectes per a detectar i prevenir la disgrafia, aix铆 com la caracter铆stiques pr貌pies dels nens predisgr脿fics.

Formaci贸 Professorat i Docents

Altres Serveis relacionats amb la Grafologia per millorar el Rendiment Escolar.

GRAFOLOGIA INFANTIL

REEDUCACI脫 GRAFOESCRIPTURAL

GRAFOPSICOLOGIA VOCACIONAL

PERITATGE GRAFOPSICOL脪GIC

PERITATGE CAL路LIGRAFIC JUDICIAL

FORMACI脫 PER A PROFESSORS I DOCENTS