SERVEIS DE GRAFOLOGIA PER A INFANTS I ADOLESCENTS

+grafo és un Gabinet en plena expansió, dinamisme i professionalitat, que enfoca la Grafologia al servei de les persones, de la infantesa i la educació, en particular.

Som l’únic gabinet especialitzat en Grafopsicologia Infantil i Reeducació de l’Escriptura a la comarca del Garraf que ofereix un espai físic específic per al tractament de les alteracions gràfiques i trastorns de l’escriptura de nens i adolescents, alhora que es preocupa pel seu benestar emocional i les seves relacions amb el seu entorn.

La nostra metodologia de treball rigorosa i professional abasta tècniques creatives, tecnològiques i gestàltiques que aporten un valor afegit a l’evolució i tractament de les problemàtiques individuals de cada nen, adolescent i adult.

El nostre ventall de serveis són:

Millora de l'Escriptura

Destinada a l’estudi del desenvolupament emocional i grafomotriu de l’escriptura de nens i adolescents i captació de les alteracions gràfiques i trastorns escripturals associats a altres trastorns de l’aprenentatge.

Llegir més
Hàbits d'Escriptura per Esquerrans

Orientada a l’assoliment de la maduresa de l’escriptura, reeducació de la “mala lletra” (disgrafia) i de les alteracions gràfiques associades a altres problemes d’aprenentatge. Recondueix al nen i adolescent en la millora del grafisme, de la voluntat, la organització, l’atenció, l’ordre i l’autoestima.

Llegir més
Disgrafia

Orientada a captar les habilitats i predisposicions que afavoreixen les relaciones humanes i laborals, les tendències, el temperament i les capacitats.

Llegir més
Detecció de Problemes amb la Disgrafia

Orientat al coneixement de la pròpia persona i de les relacions amb el seu entorn.

Llegir més

Certifica i dictamina l’autenticitat o falsedat de l’escriptura i grafismes, principalment manuscrits, firmes i rúbriques.

Llegir més
Reeducació de l'Esccriptura

Les principals funcions de l’escriptura són expressar el pensament, comunicar el pensament i representar la personalitat.

Llegir més

A partir dels 5 anys és quan es pot confirmar amb certa seguretat si el nen esquerrà.

Llegir més
Millora de l'Escriptura

Quan el nen s’inicia en el llenguatge escrit comença una evolució constant, que cal cuidar-la i no deixar que s’aturi o s’estronqui.

Llegir més
Disgrafia

La Disgrafia és un trastorn que dificulta l’execució d’un traç ferm i harmoniós.

Llegir més
Reeducació de l'Esccriptura

La Reeducació de l’Escriptura és un conjunt de tècniques i estratègies destinades a ajudar als nens i adolescents a resoldre les alteracions grafoescripturals.

Llegir més
Formació per a professors i docents

Impartim cursos i seminaris de grafologia general, infantil i educativa dirigit a professionals de l’educació, pares i qualsevol persona interessada en la ciència grafològica.

Formació Adaptada a cada cas

Tens alguna consulta?