SERVEIS DE GRAFOLOGIA PER A INFANTS I ADOLESCENTS

+grafo és un Gabinet en plena expansió, dinamisme i professionalitat, que enfoca la Grafologia al servei de les persones, de la infantesa i la educació, en particular.

Som l’únic gabinet especialitzat en Grafopsicologia Infantil i Reeducació de l’Escriptura a la comarca del Garraf que ofereix un espai físic específic per al tractament de les alteracions gràfiques i trastorns de l’escriptura de nens i adolescents, alhora que es preocupa pel seu benestar emocional i les seves relacions amb el seu entorn.

La nostra metodologia de treball rigorosa i professional abasta tècniques creatives, tecnològiques i gestàltiques que aporten un valor afegit a l’evolució i tractament de les problemàtiques individuals de cada nen, adolescent i adult.

El nostre ventall de serveis són:

Millora de l'Escriptura

Destinada a l’estudi del desenvolupament emocional i grafomotriu de l’escriptura de nens i adolescents i captació de les alteracions gràfiques i trastorns escripturals associats a altres trastorns de l’aprenentatge.

Llegir més
Hàbits d'Escriptura per Esquerrans

Orientada a l’assoliment de la maduresa de l’escriptura, reeducació de la “mala lletra” (disgrafia) i de les alteracions gràfiques associades a altres problemes d’aprenentatge. Recondueix al nen i adolescent en la millora del grafisme, de la voluntat, la organització, l’atenció, l’ordre i l’autoestima.

Llegir més
Disgrafia

Orientada a captar les habilitats i predisposicions que afavoreixen les relaciones humanes i laborals, les tendències, el temperament i les capacitats.

Llegir més
Detecció de Problemes amb la Disgrafia

Orientat al coneixement de la pròpia persona i de les relacions amb el seu entorn.

Llegir més

Certifica i dictamina l’autenticitat o falsedat de l’escriptura i grafismes, principalment manuscrits, firmes i rúbriques.

Llegir més
Formació per a professors i docents

Impartim cursos i seminaris de grafologia general, infantil i educativa dirigit a professionals de l’educació, pares i qualsevol persona interessada en la ciència grafològica.

Formació Adaptada a cada cas

Tens alguna consulta?